Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Καλωσορίσατε !


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ SITE




Το είπαμε και το κάναμε πράξη !!! Έχουμε πλέον τη δικιά μας ιστοσελίδα !!! Ποτέ ξανά Ν.Δ. λοιπόν και όπως όλα δείχνουν τα απανωτά λάθη της κυβέρνησης Καραμανλή φαίνεται πως είχαν σοβαρό αντίκτυπο για το αν θα λάβει και 3η προθεσμία το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας !! Ό,τι φάγατε και ό,τι ήπιατε κύριοι ! Ο ελληνικός λαός δεν θα σας εμπιστευτεί ξανά ! Η ασταμάτητη βουλιμία αλλά και η ασυναγώνιστη ανικανότητα που σας χαρακτηρίζει οδήγησε τη χώρα μας σε μία ανεξέλεγκτη και ίσως μη αναστρέψιμη οικονομική κρίση ! Και δικαιολογίες τύπου παγκόσμια οικονομική κρίση και τα λοιπά δεν είναι αποδεκτές αφού η Ελλάδα είχε δικιά της κρίση αρκετό καιρό πριν (ομόλογα και Βατοπέδι είναι αρκετά νομίζω!)

Φανταστείτε πόσο υστερούν σε αξιοπρέπεια αυτοί οι άνθρωποι που έχουν το θράσσος να σας κοιτούν στα μάτια και να ζητάνε ξανά την ψήφο σας !!! Απαράδεκτο κύριοι ! Σκύψτε μια φορά το κεφάλι και ζητήστε έστω μία συγνώμη από τον ελληνικό λαό που σας θρέφει τόσα χρόνια , αφού εσείς είστε ανίκανοι ακόμα και τον εαυτό σας να συντηρήσετε ! Φτάνει πια !!! ΌΧΙ άλλη Νέα Δημοκρατία ! Σας σιχαθήκαμε !!!

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν αγαπητοί bloggers και μη στο blog μας που μόνο στόχο έχει να προβάλλει τα λάθη μιας 5ετίας που, όχι μόνο δεν ανέτρεψε τα λάθη του παρελθόντος που αυτή επικαλείται αλλά δημιούργησε νέα, μεγαλύτερης σημασίας. Φτάνει πια ! Όχι άλλα λάθη ! Χρειάζεται μαζίκη κινητοποίηση και προσπάθεια για να σώσουμε το τομάρι μας (όσο γίνεται τουλάχιστον) !

Τα σχόλια είναι ελεύθερα αρκεί να επιχειρηματολογούνται και να αναφέρονται σε σοβαρά ζητήματα! Παρακαλείστε επίσης να μην χρησιμοποιείτε υβριστικές λέξεις και εκφράσεις.Οι διαφωνίες είναι αποδεκτές αρκεί να πραγματοποιούνται στα πλαίσια της δημοκρατίας και να λύνονται μόνο με διάλογο !

Θα χαρούμε επίσης να εμπιστευτείτε σε εμάς καταγγελίες και περιπέτειες που μπορεί να έχετε βιώσει εξαιτίας δυσλειτουργιών του κρατικού μηχανισμού !



Ευχαριστούμε και καλωσορίσατε στο Blog μας !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου